etkinlikler

Kasım

Kasım

Okulumuz İlk ve Acil Yardım Programı Öğrencilerine Yönelik İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Verildi

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü'nün katkılarıyla okulumuz İlk ve Acil Yardım Programı 2.Sınıf öğrencilerine yönelik "İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verildi.7-8 Kasım 2016 tarihleri arasında İl Sağlık Müdürlüğü'müzün İş Sağlığı ve Güvenliği biriminde görev yapan değerli eğitimcilerden iş yeri hekimi Dr. Yaşar Birinci ve İş Güvenliği Uzmanları Yaşar Kırcı, Murat Osman Doğru ve Hayriye Koç'tan oluşan ekip tarafından öğrencilerimize 12 saatlik bir eğitim verildi.Eğitim sonunda katılım gösteren tüm öğrencilerimize katılım belgesi verildi.Okulumuzda yapılan bu anlamlı etkinliğe ait görsellere aşağıdaki bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Bölüm_Başkanlığı