Akademisyenlerimize Kentsel Tasarım Yarışmasında 3.lük Ödülü

Fatih Belediyesi tarafından düzenlenen İstanbul Kara Surları Topkapı Kaleiçi Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması'nda bölümümüz öğretim elemanlarından Arş. Gör. Sinem DEDEOĞLU ÖZKAN, Arş. Gör. Emrehan ÖZCAN ve dördüncü sınıf öğrencimiz Pembe ŞAHİN'in yer aldığı tasarım ekibi ÜÇÜNCÜLÜK ÖDÜLÜ'ne layık görülmüştür. Akademisyenlerimizi, öğrencimizi ve ekip arkadaşlarını başarılarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Müellifler Emre Kul (Peyzaj Mimarı-Ekip Temsilcisi), Doç.Dr. Doruk Görkem Özkan (Peyzaj Mimarı), Arş. Gör. Sinem Dedeoğlu Özkan (Yüksek Şehir Plancısı), Arş.Gör. Emrehan Özcan (Yüksek Şehir Plancısı), Selçuk Özkaya (Peyzaj Mimarı), Burcu Bayık (Mimar)

Yardımcılar Şeyma Sevde Selçuk (KTÜ Peyzaj Mimarlığı Öğrencisi), Hasan Mert Akdeniz (KTÜ Peyzaj Mimarlığı Öğrencisi), Pembe Şahin (KTÜ Şehir Ve Bölge Planlama Öğrencisi)

Ödül alan projeyi incelemek için TIKLAYINIZ.

29 Haziran 2022