haberler

Yeni Yüzyılın Sağlık Yönetimi Lisans Müfredat Çalışması

Program kapsamında dış paydaş görüşlerinin alınması amacıyla 12.01.2023 tarihinde Sağlık Bilimleri Fakültesi Toplantı Salonunda Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Üyeleri ve Elemanları ile  Sağlık Sektörü Temsilcileri bir araya gelmiştir.

Toplantıya Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü; Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Sayın Dr. Oğuz KARA, Personel Hizmetleri Başkanlığı Şube Müdürü Sayın Fatma SONAY, Eğitim Ar-Ge Birim Sorumlusu Sayın Eser BAŞARAN,

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Tıp Fakültesi / Biyoistatistik Ve Tıp Bilişimi Anabilim Dalı Başkanı Sayın Prof. Dr. Kemal TURHAN, KTÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Faturalandırma Birim Sorumlusu Sayın Öğr. Gör. Necmettin BÜYÜKBİNGÖL, Yazı İşleri Personeli Sayın Serhat ÇİFTÇİ,

SBU Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi Eğitim Birimi/Ar-Ge Sorumlusu Sayın Ebru ÖZTÜRK,

Trabzon Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Müdür Yardımcısı Sayın Kamil AKKOÇ ve İşyeri Sorumlu Hemşiresi Sayın Meryem AYDIN katılmıştır.

Toplantı gündeminde taslak olarak hazırlanan müfredat kapsamı paydaş değerlendirmelerine sunulmuştur.

Katılımcıların müfredat ile ilgili katkılarına yönelik önemli notlar alınarak tamamlanan toplantının kapanışında katılımcılara teşekkür belgeleri takdim edilmiştir.


12 Ocak 2023