“Sağlık Yönetiminde Güncel Konular 2” Paneli

17 Aralık 2021 Cuma günü KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrenci Kulübü tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 18 Aralık Sağlık İdarecileri Gününe özel “Sağlık Yönetiminde Güncel Konular 2” paneli öğrenciler tarafından büyük ilgi görmüştür. Panele Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinde görev yapan alanında tanınmış Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim üyeleri konuşmacı olarak katılmıştır. Bu kapsamda Atılım Üniversitesi’nden Sayın Prof. Dr. Dilaver TENGİLİMOĞLU “Sağlık Hizmetlerinde Çağdaş Pazarlama Uygulamaları”, Başkent Üniversitesi’nden Sayın Prof. Dr. Şahin KAVUNCUBAŞI “Sağlık Yöneticilerinin Temel Yetkinlikleri”, Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden Sayın Prof. Dr. Kemal TURHAN “Sağlıkta Yapay Zekâ Uygulamaları” ve Ordu Üniversitesi’nden Sayın Prof. Dr. Sedat BOSTAN “Sağlık Yönetiminde Gelecek Beklentileri” konularında bilgi ve tecrübelerini aktararak öğrencilere ilham kaynağı olmuştur. Öğrenciler tarafından büyük beğeni toplayan panelde açılış konuşmalarını KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ ve KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Neslihan Saruhan GÜLER yapmıştır. Panel katılımcılara plaket takdimi yapılarak sona ermiştir. KTÜ Sağlık Yönetimi Bölümü olarak etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen öğrencilerimize, etkinliğe katılan misafirlerimize ve konuşmacılarımıza canı gönülden teşekkür ederiz.

21 Aralık 2021