Sağlık Yönetimi Öğrencilerine TÜBİTAK'tan Proje Desteği

TÜBİTAK’ın üniversitelerde öğrenim görmekte olan ön lisans ve lisans öğrencilerini, projeler yoluyla araştırma yapmaya teşvik etmeyi amaçladığı 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında Fakültemizin Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerinden Hilal ÖZAYDIN, Doç. Dr. Ayten TURAN KURTARAN danışmanlığında “Sağlık Yöneticilerinin Toplam Kalite Yönetimine İlişkin Bilgi ve Tutumlarının İncelenmesi” başlıklı projesi ile; İlayda MEMİŞ, Arş. Gör. Dr. Duygu ÜREK danışmanlığında “Sağlık Çalışanlarının Kadın Yöneticilere Yönelik Tutumunun Sosyo-Demografik Özellikler Açısından Değerlendirilmesi” başlıklı projesi ile destek almaya hak kazanmıştır.

Projeler, Türkiye genelinde Sağlık Yönetimi Bölümleri bazında TÜBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazanan 5 projeden 2'sini oluşturmaktadır. Başarılarından dolayı öğrencilerimizi ve danışman hocalarını tebrik ederiz.

12 Kasım 2021