Sağlık Yönetimi Bölümü Yayın ve Proje Ödülleri

16 Şubat 2024 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ve Rektör Yardımcısı Sayın Prof. Dr. Akif Cinel hocalarımızın katılımıyla düzenlenen toplantıda Sağlık Bilimleri Fakültesi Öğretim Elemanları ve İdari Personeli bir araya gelmiştir. 2023 eğitim öğretim yılına ilişkin genel değerlendirmelerin yapıldığı toplantıda Sağlık Yönetimi Bölümü Öğretim Elemanlarına çeşitli dallarda ödülleri takdim edilmiştir. Bu kapsamda Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanımız Sayın Prof. Dr. Sedat Bostan ve Arş. Gör. Sayın Ahmet Yasin Yeşildağ SCI-Q1 kategorisinde yayın ve TÜBİTAK 2209 Lisans Öğrenci Projeleri kapsamında ödül almıştır. Bununla birlikte Öğretim Elemanlarımızdan Sayın Prof. Dr. Ayten Turan Kurtaran, Sayın Dr. Öğr. Üyesi Şafak Kıran ve Sayın Arş. Gör. Ferit Sevim de TÜBİTAK 2209 Lisans Öğrenci Projeleri kapsamında ödül almıştır.

21 Şubat 2024