Sağlık Yönetimi Bölüm Seminerleri

Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim elemanları haftalık olarak bölüm seminerleri gerçekleştirmektedir. Öğretim elemanlarından Arş. Gör. Ülkü ÜNSAL “Sosyal Ağ Analizi ve Sağlık Alanında Yapılan  alışmalar” konusunu ele alırken, Arş. Gör. Dr. Osman ŞENOL “ Politik Ekonomik Göstergelerin Temel Sağlık Göstergeleri Üzerindeki Etkisinin Panel Veri Analiz Yöntemi İle İncelenmesi” konulu çalışmasını ele  lmıştır. Arş. Gör. Dr. Duygu ÜREK ‘’Predictors of Financial Toxicity and its associations with Health Related Quality of Life and Treatment Non adherence in Turkish Cancer Patients” konulu çalışmasını  aktarmıştır. Seminerlere fakülte bünyesinde konuya ilgi duyan akademik personel ve öğrenciler katılım göstermiştir.

18 Nisan 2022