Özgeçmiş Hazırlama Mülakat Teknikleri ve Simülasyonu

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü olarak bölüm etkinlikleri kapsamında KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile birlikte 11-12 Nisan  2022 tarihinde “ÖZGEÇMİŞ HAZIRLAMA MÜLAKAT TEKNİKLERİ VE SİMÜLASYONU” etkinliği düzenlendi. Etkinliğin birinci gününde KTÜ Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcısı  Öğr. Gör. Ahmet KÜÇÜK tarafından Kariyer Merkezi hakkında bilgi verilerek, İş Kulübü Lideri ve Meslek Danışmanı Emel ŞAHİNLER tarafından “Özgeçmiş Hazırlama Eğitimi” verilmiştir.  Etkinliğin ikinci gününde İş Kulübü Lideri İş ve Meslek Danışmanı Barış KANDİL tarafından “Mülakat Teknikleri ve Simülasyonu” gerçekleştirilmiştir.

18 Nisan 2022