Özel Hastanelerde Kalite ve Akreditasyon Konferansı

KTÜ Sağlık Yönetimi Kulübü tarafından 15 Kasım 2021 tarihinde düzenlenen konferansa öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterildi. Konferansa konuşmacı olarak katılan Trabzon Medical Park Karadeniz Hastanesi Kalite Müdürü Sayın Şenay AKŞAN "Özel Hastanelerde Kalite ve Akreditasyon" konusunda bilgi ve tecrübelerini Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine aktararak büyük beğeni topladı. Konferansta öğrenciler tarafından sorulan sorularla interaktif bir etkinlik ortamı oluşturuldu. Etkinlik sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Sayın Doç. Dr. İlknur KAHRİMAN tarafından konuşmacıya teşekkür plaketi takdim edilerek etkinlik sona erdirildi. Sağlık Yönetimi Bölümü olarak emeği geçen ve katılan herkese teşekkür eder öğrencilerimize eğitim hayatlarında başarılar dileriz.

18 Kasım 2021