Avrasya Üniversitesinde 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü

Bölüm başkanımız Sayın Prof. Dr. Sedat Bostan, Trabzon Avrasya Üniversitesinin organize ettiği 18 Aralık Sağlık Yöneticileri günü programında Sağlık Yönetimi Alanındaki Gelişmeler, Sorunlar ve Çözüm Önerileri başlıklı sunumumu gerçekleştirmiştir. Panele Trabzon İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan Usta, İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sayın Mehmet Çelebi ve Avrasya Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Füsun Terzioğlu, Trabzon Ahi Evren Hastanesi İdari ve Mali İler Müdürü Sayın Koray Demirci, hastane yöneticileri ve öğrenciler katıldı. Programda genel olarak Sağlık Yönetimcilerinin yetkinlikleri, sisteme dahil edildikleri takdirde yapabilecekleri katlılar ve hak arayışlarını katılımcılarla paylaşılmıştır.

25 Aralık 2023