18 Aralık Sağlık Yöneticileri Günü

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü ve Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü iş birliğinde 60. Yılında 18 Aralık Sağlık Yöneticileri Gününü Kamu, Üniversite ve Özel Hastane Yöneticileri ve Öğrencilerimizin katılımıyla birlikte kutladık.

Programda “Sağlıkta Sözleşmeli Yöneticilik" konulu panel kapsamında Trabzon İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan USTA, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ ve KTÜ Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Sayın Prof. Dr. Sedat BOSTAN konuşmalar gerçekleştirdi. Panelin ardından organize edilen kokteylde yöneticiler ve öğrencilerimiz bir araya geldi. Programa 60’ın üzerinde yönetici ve 100’ün üzerinde öğrenci katılımının verdiği güzel bir yoğunluk vardı.

Programda konuşmacılar, Gazze’de vurulan hastaneleri ve sağlık çalışanlarını andı, sağlık yönetiminin gelişimine dikkat çekti ve sözleşmeli yöneticiliğin avantaj ve dezavantajlarını tartıştı.

19 Aralık 2023