etkinlikler

Aralık

Sağlık Yönetiminde Güncel Konular Paneli Gerçekleştirildi

18 Aralık sağlık idarecileri günü kapsamında Sağlık Yönetimi Bölümü Öğrenci Kulübü tarafından düzenlenen "Sağlık Yönetiminde Güncel Konular" temalı panel etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Panelde sağlık yöneticiliği mesleği özelinde sunumlar yapılmıştır. Bu kapsamda;

“Sağlık Yönetimi: Dünü, Bugünü ve Geleceği” konulu sunumuyla Prof. Dr. Sayın İsmail AĞIRBAŞ’a,

“Üniversite Hastaneleri Yönetimi” konulu sunumuyla Prof. Dr. Sayın Yüksel ALİYAZICIOĞLU’na ve

“Geçmişten Günümüze Teknolojinin Sağlık Yönetim Süreçlerine Etkisi” konulu sunumuyla Prof. Dr. Sayın Kemal TURHAN’a katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliriz.

Ayrıca, panelimize katılan Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencilerine, fakültemiz öğretim elemanlarına, Avrasya Üniversitesi Sağlık Yönetimi Bölümü öğretim elemanlarına ve KTÜ Farabi Hastanesi personeline teşekkür ederiz.

Sağlık Yönetimi