etkinlikler

Eylül

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Oryantasyon Programı Yapıldı

KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda yeni kayıt yaptıran öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantısı yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda açılış konuşmasını yapan Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN yeni öğrencilere hoş geldiniz diyerek Sağlık Yönetimi Bölümü’nün dünü, bugünü ve geleceği hakkında bilgilendirmeler yaparak önerilerde bulundu.

Programda Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ yeni öğrencilere hoş geldiniz diyerek fakülte ve üniversite olanaklarından bahsetti. Program Arş. Gör. Şafak KIRAN’ın ortantasyon sunumu ve bölüm öğretim elemanlarının kendilerini tanıtması ile devam etti. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program sona erdi.

Sağlık Yönetimi Bölümü