etkinlikler

Aralık

18 Aralık Sağlık İdarecileri Gününe Özel "Multidisipliner Sağlık Yönetimi Paneli"

Sağlık Yönetimi Kulübü 18 Aralık Sağlık İdarecileri Gününe özel olarak bu yıl 3. kez etkinlik yapacak. Etkinlik kapsamında düzenlenecek olan “Multidisipliner Sağlık Yönetimi Panelinde” Trabzon İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Hakan USTA, KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Celal TEKİNBAŞ, KTÜ Farabi Hastanesi Başhemşiresi Sayın Sevgi Danacı, Trabzon Kanuni Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Sayın Prof. Dr. Süleyman TÜREDİ, Medikalpark Yıldızlı Hastanesi Genel Müdürü Sayın Dr. Abdullah CANTÜRK ve Ahi Evren G.K.D.C Eğitim ve Araştırma Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Sayın Koray DEMİRCİ ve Sağlık Yönetimi Bölümü öğrencileri bir araya gelecek. Açılış konuşmalarını Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI’ nın yapacağı sektör-üniversite buluşmaları kapsamındaki bu etkinliğe çok sayıda hastanenin idari birim sorumluları ve çalışanları da davet edilmiştir.

KTÜ SBF EBA