Eylül

2023-2024 Güz Yarıyılında Mesleki Eğitim Yapacak Öğrencilerin Dikkatine

Sağlık Yönetimi

2023-2024 Eğitim Öğretim Dönemi’nde zorunlu mesleki eğitimlerini yapacak öğrencilerin aşağıdaki belgeleri eksiksiz bir şekilde doldurarak, ıslak imzalı bir şekilde 08.09.2023 tarihine kadar posta ile teslim etmesi gerekmektedir. Fiziki teslim edeceklerin belgeleri 11.09.2023 tarihinde saat 10:00’da fakülte binasında kontrol edilerek teslim alınacaktır.

Gerekli Belgeler
-Mesleki eğitim başvuru formu 3 nüsha
- Mesleki eğitim sözleşmesi 3 nüsha (KTÜ Farabi İçin Farklı Sözleşme Var Dikkat!)
- Öğrenci belgesi
- Ziraat Bankası hesap dekontu (KTÜ Farabi İçin Vakıfbank)
- İş sağlığı güvenliği belgesi
- 3 adet vesikalık (son 1 yıl içinde çekilmiş güncel/ mesleki eğitim başvuru formlarına yapıştırılacak)
    *Fotoğrafları yapıştırırken evrakların birbirine yapışmamasına dikkat edin
- Kimlik fotokopisi
- Aile sağlık yardım sorgulama belgesi
- Sağlık provizyon belgesi

Posta İçin Adres: KTÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölüm Sekreterliği Üniversite Mh. 61080 Ortahisar / TRABZON Tel: 0 (462) 230 04 74

İlgili belgelere aşağıdaki linkten ulaşılabilir

Belgeler üniversite ve mesleki eğitim yapılacak kurumlar tarafından onaylandıktan sonra taranmış hallerinin BYS’ye yüklenerek online başvuru yapılması gerekmektedir.