TÜBİTAK'tan Hemşirelik Bölümü öğrencilerine proje desteği

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında öğrencilerimizin projeleri kabul edildi.

TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen, 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem kapsamında, Hemşirelik Bölümü öğretim elemanı Dr.Öğr.Üyesi Şule BIYIK BAYRAM’ın danışmanlığında Merve ÇİÇEK ve Hüdanur TOSUN’un, Dr.Öğr.Üyesi Aysel ÖZSABAN’ın danışmanlığında Kübra DOĞAN’ın, Dr.Öğr.Üyesi Seçil GÜLHAN GÜNER’ in danışmanlığında Emine Nur ATEŞ ‘ın proje başvurusu TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulundu.

Proje desteği kazanan öğrencilerimiz ile danışman öğretim üyelerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

09 Ekim 2023