Halk Sağlığı ve Hemşirelik Bilişimi Sempozyumu

Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Hemşirelik Bölümü, Halk Sağlığı Hemşireliği Anabilim Dalı öncülüğünde 12-13 Şubat 2021 tarihlerinde düzenlenen "Halk Sağlığı ve Hemşirelik Bilişimi Sempozyumu, Online" yaklaşık 300 katılımcı ile gerçekleştirildi. Açılış konuşmalarını, KTÜ Rektörü Sayın Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI'nın yaptığı sempozyuma, aralarında Tıp Bilişimi ve Hemşirelik Bilişimi dernekleri başkanlarının da bulunduğu, ülkemizin farklı üniversitelerinden alanında uzman kıymetli hocalarımız davetli konuşmacı olarak yer aldı. Hemşirelik Bilişimi, Halk Sağlığı Bilişimi, Sağlıkta Yapay Zekâ, Sağlık Bilişim Sistemlerinde Etik ve Güvenlik gibi önemli başlıklar tartışıldı.

15 Şubat 2021