Erasmus+Programı KA2 ProY&O projesi: Proje yürütücüsü Dr.Öğr.Üyesi Aysel ÖZSABAN ve araştırmacı Arş.Gör. Aysun BAYRAM'ın katılımı

Polonya’da “Uniwersytet Medyczny w Lublinie” koordinatörlüğünde; Slovenya’dan “University of Novo mesto”, İspanya’dan “Universitat de Barcelona”, İtalya’dan “Universita Degli Studi Di Udine” ve ülkemizden “Karadeniz Teknik Üniversitesi” kurumlarının ortaklığıyla gerçekleştirilen Erasmus+ Programı KA2 Yükseköğretimde İş Birliği Ortaklıkları (KA220-HED); “Protecting You And Others: Community Infection Prevention Behaviour Change Program” projesinin ilk online toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya proje yürütücüsü Sayın Dr. Öğr. Üyesi Aysel ÖZSABAN ve araştırmacı Sayın Arş. Gör. Aysun BAYRAM ile birlikte proje bütçe sorumlusu Sayın Öğr. Gör. Emrah AYVAZ katılmıştır. Projenin ilk yüz yüze toplantısı ise Ocak ayında Polonya’da gerçekleştirilecektir.

19 Ocak 2024