Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne Teknik Gezi

Fakültemiz Hemşirelik Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hemşireliği Uygulaması dersi kapsamında 20.03.2023 tarihinde Ataköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesine teknik gezi gerçekleştirdi. Dr. Öğr. Üyesi Merve Aydın ve Arş. Gör. Yasemin Yönem rehberliğinde düzenlenen teknik gezide öğrencilere Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Esra Erbey ve Kalite Yönetim Direktörü Rabia Zorlu tarafından hasta servisleri ve iş-uğraş terapi alanları tanıtılarak bilgilendirme yapıldı. Ayrıca öğrenciler gruplar halinde Psikiyatri hekimlerinin hasta ile görüşme sürecine izleyici olarak katılarak hasta ile ilgili gözlem ve sorularını hekimlere sorma fırsatı buldular. Bunun yanında öğrenciler ile Uzungöl’e gidilerek kültürel ve sosyal olarak da deneyim kazanmaları sağlandı.

22 Mart 2023