etkinlikler

Aralık

İç Hastalıkları Hemşireliği I. Bilgi Yarışması

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Sevilay HİNTİSTAN, Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Osman BULUT, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Bedia AYDIN, Eğitim Sorumlusu Emsal KADIOĞLU’nun katılımı ve İç Hastalıkları Hemşireliği Klinik Uygulama Sorumlusu Arş. Gör. Demet KARAİSMAİLOĞLU ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü İç Hastalıkları Hemşireliği Yüksek Lisans Programı öğrencisi Beyza KUYUMCU’nun organizasyonuyla HEM2046 İç Hastalıkları Hemşireliği Dersi Klinik Uygulaması I. Bilgi Yarışması gerçekleştirildi. Yarışmamızda birinci olan Battal ÖZCAN’a plaketini Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Başhekimi Sayın Dr. Osman BULUT; organizasyonda görev alan öğrencimiz Mikail YILDIRIM’a katkılarından ötürü hediyesini Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Sayın Bedia AYDIN takdim etti. Yarışmaya katılan değerli katılımcılara ve tüm öğrencilere teşekkür eder, başarılar dileriz.

Hemşirelik Bölümü