DMD Sosyal Sorumluluk Projesi

Lokman Hekim Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi, DMD Aileleri Derneği, Nöromusküler Hastalıkları Araştırma Derneği, T.C. Sağlık Bakanlığı Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi işbirliğinde “Pandemi Döneminde Duchenne Musküler Distrofili (DMD) Bireylerin Fiziksel Sağlıklarının Korunması için Uzaktan Fizyoterapi Uygulanması: Telerehabilitasyon” isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirilmiştir. Bu araştırma kapsamında DMD’li çocukların pandemi döneminde azalan fiziksel aktivite düzeylerini ve yaşam kalitelerini arttırmaya yönelik hazırlanan programda Fakültemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölüm başkanı Doç. Dr. Arzu ERDEN ve öğretim elemanlarından Arş. Gör. Nurhayat KORKMAZ araştırmacı olarak yer almışlardır.

16 Kasım 2021