Dekan Öğrenci Buluşması

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm başkanı Doç. Dr. Arzu Erden moderatörlüğünde Sağlık Bilimleri Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Bahittin Kahveci, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencileri ile 11 Aralık 2023 tarihinde bir söyleşi gerçekleştirdi. Dekanımız mesleki bilgi ve deneyimi ile ilgili çok değerli paylaşımlarda bulundu. Fizyoterapist adaylarına sadece fiziksel sağlıkla ilgili değil aynı zamanda ruhsal sağlık ve kişisel gelişim için önemli tavsiyelerde bulundu. Öğrencilerin ilgi ile dinledikleri konuşmasının ardından soruları yanıtladı. Öğrencilerden sosyal faaliyetlerin arttırılması, öğretim elemanlarıyla etkinlikler planlanması ve yönetim ile işbirliğinin artırılmasına yönelik geri bildirimler alınarak söyleşi sonlandırıldı.

12 Aralık 2023