COST Aksiyonu STSM Desteği

Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Umut APAYDIN, CA20124-Maximising impact of multidisciplinary research in early diagnosis of neonatal brain injury (AI-4-NICU) isimli aksiyon kapsamında Pisa Universitesi (İtalya) Stella Maris Enstitüsünde 11-29 Eylül 2023 tarihlerinde Kısa Dönem Bilimsel Misyon fonu ile klinik gözlemlerde bulunmuştur.Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğretim elemanı Dr. Öğr. Üyesi Umut APAYDIN, CA20124-Maximising impact of multidisciplinary research in early diagnosis of neonatal brain injury (AI-4-NICU) isimli aksiyon kapsamında Pisa Universitesi (İtalya) Stella Maris Enstitüsünde 11-29 Eylül 2023 tarihlerinde Kısa Dönem Bilimsel Misyon fonu ile klinik gözlemlerde bulunmuştur.

27 Ekim 2023