KTÜ ve GİRESUN üniversitesi EBELİK BÖLÜMLERİ ortaklaşa ebelik sempozyumu düzenledi

5 Mayıs Dünya Ebeler Günü bilimsel etkinlikleri  kapsamında, 5 Mayıs 2023 tarihinde   “Fakültemiz Ebelik Bölümü ile Giresun Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü” ortaklaşa “çevrim içi” ebelik sempozyumu düzenlemiştir. Sempozyumda fakültemiz Dekanı sayın Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ ve GÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı sayın Prof. Dr. Ayşegül ÇEBİ  açılış konuşması yaptı. Fakültemiz dekanı Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ  konuşmasında, doğum hizmetlerinin kalitesinde ebeliğin önemine vurgu yaptı. Ardından Fakültemiz Ebelik Bölüm Başkanı Doç.Dr. Songül AKTAŞ “Doğum Hizmetleri ve Ebelik “, Bartın Üniversitesi SBF Ebelik Bölümü Öğretim Üyesi  Doç.Dr. Hacer   Yalnız DİLCEN konusunda  konuşma yaptı. Sempozyuma; çok sayıda ebelik bölümü öğrencileri, ebeler, akademisyenler katıldı.

07 Haziran 2023