Doç. Dr. Songül AKTAŞ'a Teşekkür Belgesi Takdimi

15 Şubat 2024 tarihinde Karadeniz Teknik Üniversitesi Rektörlüğümüzün Fakülteleri akademik ziyareti kapsamında, SBF Dekanımız Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ  öncülüğünde düzenlenen etkinlikte, fakültedeki öğretim elemanlarına belirli kategorilerde teşekkür  belgesi takdim edildi. Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Songül AKTAŞ’a Rektörümüz  Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI tarafından 2023 yılı içerisinde “ Proje Yürütücülüğü” ve “Q1 kategoroli dergide yayının olması” kategorilerinde  iki ayrı teşekkür belgesi verilmiştir.

Yürütücü olduğu Sağlık Bakanlığı TÜSEB projesinin adı:

Vajinal doğum yapan annelere motivasyonel görüşme tekniği ile verilen emzirme eğitiminin emzirme motivasyonu, özyeterliliği ve bağlanma üzerine etkisi

Q1 kategorili dergide yayınlanan makalenin künyesi:

Aydin, R., Aktaş, S., & Kaloğlu Binici, D. (2023). Examination of the effect of the perceived stress in the Coronavirus?19 pandemic on marital adjustment, sexual life and intimate partner violence. Journal of Advanced Nursing, 79(4), 1513-1524.

04 Nisan 2024