Cost Toplantısı

Ebelik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Songül Aktaş, CA18211 nolu  “Perinatal mental health and birth-related trauma: Maximizing best practice and optimal outcomes”  başlıklı COST aksiyonu kapsamında 23-24 Haziran 2022 tarihinde İzlenda’da yapılan toplantıya  “online” olarak katıldı. Aktaş, bu aksiyon kapsamında yapılan “investigate the impact of perinatal* traumatic events on professionals adlı  araştırmada  Türkiye’yi temsilen  sorumluluk aldı. Aktaş ile birlikte Dr.Öğretim Üyesi Ruveyde AYDIN (19 Mayıs Üniversitesi) aksiyonun bu ve diğer araştırmalarında,  çalışma gurubu üyesi (WG2) olarak katkı sunmaktadır.

27 Eylül 2022