AKADEMİK
ÖĞRENCİ
Kebir Süt Ürünleri Fabrikasına Teknik Gezi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, Besin Kimyası ve Analizleri-II dersi kapsamında 08.03.2024 tarihinde saat 10:00’da Kebir Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası’na 30 öğrencimizin katılımıyla Teknik Gezi yaptı. Gezide, fabrikada görev yapan Gıda mühendislerinden Kebir Süt ve Süt Ürünleri Fabrika ’sının teknik işleyişi, birimlerdeki üretim süreçleri ve paketleme hakkında öğrenciler ayrıntılı bilgi aldılar. Ayrıca, öğrenciler besin sanayisindeki uygulamalar hakkında gözlemlerde bulundular.
19 Mart 2024
Doğru ve sağlıklı beslenmenin öğreticileri olan tüm diyetisyenlerin ve diyetisyen adaylarının 6 Haziran Diyetisyenler Günü Kutlu olsun!
06 Haziran 2024
Diyetisyenlik mesleğinin önemi ve meslek mensuplarının çalışma alanları konusunda bölüm tanıtımı yapılmıştır.
15 Mayıs 2024
KTÜ Beslenme Kulübü öğrencileri ?10 Mayıs Dünya Sağlık İçin Hareket Et Günü? için etkinlik gerçekleştirdi
14 Mayıs 2024
Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen Lisans Öğrenci Projeleri bilgilendirme etkinliği KTÜ BAP Koordinasyon Biriminden Öğr. Gör. Şeyda Yılmaz'ın sunumu ile gerçekleştirilmiştir.
25 Nisan 2024
Dr. Öğr. Üyesi Melda KANGALGİL, TRT Trabzon Radyo?suna konuşmacı olarak katıldı.
29 Mart 2024
Beslenme ve Diyetetik Kulübü öncülüğünde öğrenciler ve öğretim elemanları ile "Her Hafta 1 Kitap, Hedef 100 Kitap" temalı geleneksel bir kitap okuma etkinliği başlatıldı.
22 Mart 2024