AKADEMİK
Kebir Süt Ürünleri Fabrikasına Teknik Gezi
Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencileri, Besin Kimyası ve Analizleri-II dersi kapsamında 08.03.2024 tarihinde saat 10:00’da Kebir Süt ve Süt Ürünleri Fabrikası’na 30 öğrencimizin katılımıyla Teknik Gezi yaptı. Gezide, fabrikada görev yapan Gıda mühendislerinden Kebir Süt ve Süt Ürünleri Fabrika ’sının teknik işleyişi, birimlerdeki üretim süreçleri ve paketleme hakkında öğrenciler ayrıntılı bilgi aldılar. Ayrıca, öğrenciler besin sanayisindeki uygulamalar hakkında gözlemlerde bulundular.
19 Mart 2024
Beslenme ve Diyetetik Bölümü tarafından düzenlenen Lisans Öğrenci Projeleri bilgilendirme etkinliği KTÜ BAP Koordinasyon Biriminden Öğr. Gör. Şeyda Yılmaz'ın sunumu ile gerçekleştirilmiştir.
25 Nisan 2024
Dr. Öğr. Üyesi Melda KANGALGİL, TRT Trabzon Radyo?suna konuşmacı olarak katıldı.
29 Mart 2024
Beslenme ve Diyetetik Kulübü öncülüğünde öğrenciler ve öğretim elemanları ile "Her Hafta 1 Kitap, Hedef 100 Kitap" temalı geleneksel bir kitap okuma etkinliği başlatıldı.
22 Mart 2024
4 Mart Dünya Obezite Günü etkinlikleri kapsamında Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından KTÜ kampüsünde "Obezite Farkındalık Etkinliği" yapıldı.
11 Mart 2024
Atama Tebrik Ziyareti
21 Şubat 2024
Beslenme ve Diyetetik Bölüm Başkanlığı görevini yürüten Sayın Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ'ye teşekkür takdimi yapılarak göreve atanan Sayın Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER tebrik edildi.
18 Ocak 2024
Doğu Karadeniz Kariyer Fuarı'nda (DOKKAF) Beslenme ve Diyetetik bölümünden Dr. Öğr. Üyesi Melda KANGALGİL "İnovatif Gelişmeler ve Beslenme Bilimi" konulu seminer gerçekleştirmiştir.
10 Ocak 2024
Dr. Öğr. Üyesi Gülşen DELİKANLI AKBAY'ın daveti üzerine Türkiye Diyetisyenler Derneği Başkanı Doç. Dr. Ayhan DAĞ tarafından Beslenme ve Diyetetik öğrencilerine söyleşi gerçekleştirildi.
08 Ocak 2024
Dr. Öğr. Üyesi Gülşen DELİKANLI AKBAY'ın daveti üzerine Uzman Diyetisyen Osman Zeki KAHRİMAN tarafından Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1. sınıf öğrencilerine söyleşi gerçekleştirildi.
08 Ocak 2024
Trabzon Diyetisyen Buluşması: Klinik Nütrisyonun Mihenk Taşları
21 Aralık 2023
Dr. Öğr. Üyesi Gülşen DELİKANLI AKBAY'ın daveti üzerine Diyetisyen Uğur BAYRAMOĞLU tarafından Beslenme ve Diyetetik Bölümü 1. sınıf öğrencilerine söyleşi gerçekleştirildi.
23 Kasım 2023
Beslenme ve Diyetetik Kulübü tarafından 14 Kasım Dünya Diyabet Günü'ne özel farkındalık etkinliği gerçekleştirildi.
23 Kasım 2023