AKADEMİK
ÖĞRENCİ
Çikolata Hazırlama Etkinliğine Katıldık
28 Ekim 2025 tarihinde, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER, Arş. Gör. Elif ÖZTÜRK ve öğrencilerimiz, KTÜ Sürekli Eğitim Merkezi ve Lokma Tatlı Dünyası iş birliğiyle düzenlenen ‘’Çikolata Hazırlama Eğitimi’’ etkinliğine katıldılar.
Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz, çikolatanın tarihçesi, üretim aşamaları, temperleme teknikleri ve el yapımı çikolata çeşitlerinin hazırlanışı hakkında uygulamalı bilgiler edindiler. Teorik bilginin pratiğe dönüştüğü bu keyifli etkinlikte öğrencilerimiz hem el becerilerini geliştirme hem de beslenme bilimi perspektifinden çikolata üretimini gözlemleme fırsatı buldular.
Bölümümüz, öğrencilerimizin mesleki bilgi ve deneyimlerini artırmaya yönelik bu tür etkinlikleri desteklemeye ve iş birliklerine devam edecektir.
Beslenme ve Diyetetik Bölümü olarak Üniversitemiz Sürekli Eğitim Merkezine ve Lokma Tatlı Dünyası ekibine teşekkür ederiz.









30 Ekim 2025
Beslenme ve Diyetetik Bölümü Oryantasyon Programı Gerçekleşti
25 Eylül 2025
Doç. Dr. Nazlı Nur Aslan Çin, Erasmus+ Ders Verme Hareketliliği programı kapsamında İspanya'nın Barselona kentinde yer alan Ramon Llull University'yi ziyaret ederek ders vermiştir.
18 Temmuz 2025
.
30 Haziran 2025
26 Haziran?da Tıp Fakültesi öğrencileri için Beslenme İlkeleri Laboratuvarı'na teknik gezi düzenlendi, Karadeniz mutfağı dersi hazırlıkları başlatıldı.
26 Haziran 2025
Beslenme ve diyetetik bölümü öğretim elemanlarından Arş. Gör. Elif Öztürk tarafından Trabzon TRT Radyo?da söyleşi gerçekleştirilmiştir
17 Haziran 2025
30 Mayıs 2025'te Trabzon Ortahisar Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri Beslenme ve Diyetetik Bölümü?nü ziyaret etmiştir.
17 Haziran 2025