Beslenme ve Diyetetik Bölümü 2023-2024 Yılı Oryantasyon Programı

Beslenme ve Diyetetik Bölümüne yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 5 Ekim 2023 saat 11'de Sağlık Bilimleri Fakültesi toplantı salonunda Oryantasyon Programı gerçekleştirilmiştir. Dekan/Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bahittin KAHVECİ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Neslihan SARUHAN GÜLER ve Doç. Dr. İlknur KAHRİMAN, Sağlık Yönetimi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BOSTAN ile bölümün öğretim elemanları, fakülte idari personelleri ve 1.sınıf öğrencilerinin katıldığı programın açılış sunumu Arş. Gör. Elif ADANUR UZUNLAR tarafından yapılmıştır. Ardından Dekan/Bölüm Başkanı ve Bölüm Başkan Yardımcısı konuşmaları ve öğrencilerle tanışma ile program sonlandırılmıştır. Aramıza yeni katılan Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencilerimize eğitim öğretim dönemleri boyunca başarılar dileriz...

19 Ekim 2023