haberler

Kariyer Geliştirme ve Planlama Etkinliği Gerçekleştirildi.

Enstitümüzün misyon, vizyon ve eğitim politikası doğrultusunda; öğrencilerimizin ve mezunlarımızın kariyer planlamalarına katkı sağlamak üzere 08 Haziran 2023 Perşembe günü 14.00-16.00 saatleri arasında öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin katılımları ile çevrimiçi olarak Kariyer Geliştirme ve Planlama Etkinliği gerçekleştirildi.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ersan KALAY’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik, KTÜ “Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” müdürü Sayın Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’nun Üniversitemiz “Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi’nın kurumsal yapısı, kariyer geliştirme ve planlamaya yönelik düzenlediği kariyer fuarları, seminerler, sertifika programları gibi faaliyetleri hakkında bilgilendirme yaptığı sunumunun ardından; akademisyen veya meslek mensubu olarak kariyer planlamada en az bir yabancı dilin bilmenin, yurt dışına açılmanın, alanında etkili bir danışman seçmenin, güçlü iletişimler kurmanın, sosyal olmanın, meslek örgütlerinde yer almanın, fark yaratmanın ve kişisel kimlik geliştirmenin önemini vurguladığı “Kariyer Planlamanın Yapı Taşları” başlıklı konuşması  ile tamamlandı.

Katılımcıların sorularının cevaplandırılması ile sonlandırılan etkinliğe sunumları ile katkı sağlayan Üniversitemiz Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi” müdürü Sayın Prof. Dr. Hülya KALAYCIOĞLU’na ve katılımları ile destek veren öğrenci ve öğretim üyelerimize teşekkür ederiz.


08 Haziran 2023