haberler

II. Enstitü-Öğrenci Buluşması-Doktora Gerçekleştirildi.

Doktora Öğrencilerimize Yönelik “II. Enstitü-Öğrenci Buluşması” Çevrimiçi Olarak 09.03.2023 Perşembe Günü Gerçekleştirildi.

Enstitümüz doktora öğrencilerinin lisansüstü süreçler hakkındaki bilgi ve farkındalıklarını artırmak, sorunlarını dinlemek ve çözüm önerilerinde bulunmak amacıyla organize edilen “Lisansüstü Süreçler Hakkında Oryantasyon/Bilgilendirme” temalı “II. Enstitü-Öğrenci Buluşması” konulu toplantı 58 katılımcı ile 9 Mart 2023 Perşembe günü gerçekleştirildi.

Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Ersan KALAY’ın açılış konuşması ile başlayan etkinlik Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Selim DEMİR’in Enstitü personeli, iletişim araçları, web sayfası içeriği (akademik takvimin, formlar ve dilekçeleri, iş akışları, programların zorunlu dersleri, tez hazırlama ve yazım kılavuzu, sıkça sorulan sorular, bilgi paketi, mevzuat vb.) ve doktora süreçleri hakkında; Enstitümüz Hemşirelik Anabilim Dalı doktora öğrencisi Arş. Gör. Bahar ÇOLAK ise 2022-2023 Güz Yarıyılı sonu itibarıyla kullanıma açılan “Enstitü Bilgi Sistemi (EBS)” hakkındaki bilgilendirme sunumları ile tamamlandı. Sunumların ardından öğrencilerin doktora tezinin Enstitüye sunulması aşaması için yürürlükte olan “Doktora Programı Öğrencilerinin Tezini Teslim Edebilme Koşulları”, doktora tez önerisinin Enstitü’ye sunulma süreci, doktora programlarının dönemlik ders programları, doktora tez ödülü ve deprem nedeniyle verilen kayıt dondurma hakkı konularında öğrencilerden gelen sorular cevaplandı Öğrencilere, Enstitümüzün dinamik ulaşım kanallarının ve Enstitü anketlerine katılmalarının gerekliliğinin tekrar hatırlatıldığı toplantı başarı dilekleri ile sonlandırıldı.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü


13 Mart 2023