Enstitüler Arası Ortak Çalışma Platformu

Enstitümüzün Değerli Öğrencileri ve Öğretim Üyeleri,

Öğrencilerimize yıl boyunca sürekli ve farklı konularda yetkinlik kazandırmak amacıyla 12 Üniversitenin Sağlık Bilimleri Enstitüleri ile Enstitüler Arası Ortak Çalışma Platformu” oluşturulmuştur. Oluşturulan platformda yer alan enstitülerin düzenlediği tüm online konferans, eğitim toplantısı ve etkinliklerin anılan enstitülerin öğrencilerinin katılımına açık olmasına karar verilmiştir. Ayrıca, platformda yer alan enstitülerin logolarından oluşturulan ve aşağıda sunulan ortak logonun web sayfası ilanlarında kullanılmasının uygun olduğu konusunda da fikir birliğine varılmıştır.

Platform çerçevesinde düzenlenecek olan tüm etkinlikler Enstitümüz web sayfasında “Etkinlikler” başlığı altında duyurulacaktır. Etkinliklere tüm öğrencilerimizin ve öğretim üyelerimizin katılımını bekliyoruz.

Enstitüler Arası Ortak Çalışma Platformu’nda yer alan Enstitüler

1. Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  2. Yeditepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü
  3. Koç Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü