etkinlikler

Ocak

Yurt Dışı Doktora Eğitim Sistemleri Tanıtım Etkinliği

Değerli Öğretim Üyelerimiz ve Öğrencilerimiz,

2023 Yılı ERASMUS Öğretim Üyesi Değişim Programı (ERASMUS Staff Mobility for Teaching Assignments) çerçevesinde Beira Interior Üniversitesi, Guarda Politeknik Enstitüsü (Covilhã-Portekiz) öğretim üyesi Assist. Prof. Dr. Telma QUINTELA (PhD), 30 Ocak-02 Şubat 2023 tarihleri arasında Üniversitemizde misafir öğretim üyesi olarak bulunacaktır. Portekiz’deki doktora eğitim sistemi hakkında tanıtım sunumu davetimizi kabul eden Dr. QUINTELA “A Brief Overview to the PhD programs in Portugal” başlıklı konuşma yapacaktır. Kalite güvence sisteminin oluşturulmasına yönelik faaliyetlerin yürütüldüğü Enstitümüzde, farklı ülkelerin doktora eğitimine bakışlarının anlaşılmasına yönelik olarak planlanan etkinliğe tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir.

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü

Prof.Dr. A. Solmaz Özoran Amfi