Haziran

Sağlık Bilimleri Enstitüsü Doktora Eğitimi ve Danışmanlık Çalıştayı

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Enstitümüzün Değerli Öğretim Üyeleri ve Sevgili Öğrenciler,

Sağlık Bilimleri Enstitüsü lisansüstü programlarında kalitenin ve verimin arttırılmasına yönelik olarak Avrupa Sisteminde Biyotıp ve Sağlık Bilimlerinde Doktora Eğitimi Organizasyonu’nun (ORPHEUS) ülkemizdeki değerli temsilcilerinin katılımı ile 30 Haziran-01 Temmuz 2022 tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde "Doktora Eğitimi ve Danışmanlık Çalıştayı" düzenlenecektir.

Çalıştayın birinci gününde doktora eğitimi ve danışmanlık temalı sunumları, ikinci gününde ise danışmanlık faaliyetlerine yönelik olgu tartışmaları gerçekleştirilecektir. Kayıt başvuruları 14-25 Haziran 2022 tarihleri arasında yapılacak olup Sağlık Bilimleri Enstitüsü programlarında görevli tüm öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz davetlidir. Çalıştay’ın birinci günü, kayıt yaptıran tüm öğretim üyelerimize ve öğrencilerimize açıktır. Çalıştay’ın ikinci gününde olguların tartışılacağı grup çalışmaları gerçekleştirilecek olup her bir grupta iki doktora öğrencisi ve 18 öğretim üyesi bulunacağından ikinci gün için katılımcı sayısı 60 ile sınırlıdır. Çalışma gruplarındaki katılımcıların belirlenmesinde birinci güne katılmış, doktora eğitimi yürütülen programlarda görevli ve devam eden doktora danışmanlığı bulunan öğretim üyelerine öncelik verilecektir. Çalışma gruplarında yer alacak doktora öğrencilerinin ise tez aşamasında olmaları tercih edilecektir. Katılımcıların çalışma gruplarında yer alma durumları 27.06.2022 tarihinde duyurulacaktır.

Çalıştay programı için TIKLAYINIZ

Çalıştay’a kaydolmak için TIKLAYINIZ