duyurular

03

Mart

2022-2023 Bahar Dönemi Yüksek Lisans ve Doktora Süreçleri Hakkında Oryantasyon/Bilgilendirme Toplantıları

Sağlık Bilimleri Enstitüsü

Değerli Öğrencilerimiz,

Karadeniz Teknik Üniversitesi Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülen lisansüstü eğitim-öğretimin en önemli paydaşı olan siz öğrencilerimizin başarısını arttırmaya yönelik etkin bir rehberlik yapabilmek, yaşanabilecek olası olumsuzlukları en aza indirgemek üzere yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile aşağıda belirtilen tarihlerde ayrı ayrı “Lisansüstü Süreçler Hakkında Oryantasyon/Bilgilendirme” temalı çevrimiçi “Enstitü-Öğrenci Buluşması” gerçekleştirilecektir. Planlanan buluşmada, eğitimine bu dönem başlayan öğrencilerimizin en hızlı şekilde sürece uyum sağlaması, daha önceki dönemlerde başlamış olan öğrencilerimizin ise değişiklikler hakkında bilgilendirilerek görüş ve önerilerinin alınması amaçlanmıştır.

Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecek olan toplantının linki Üniversitemiz Bilgi Yönetim Sistemi’ne (BYS) kayıtlı olan e-posta adreslerine ve Enstitü Bilgi Sistemi’ne (EBS) “Bildirim” olarak toplantıdan 24 saat önce gönderilecektir. Toplantı linki kendisine ulaşmayan öğrencilerimizin Enstitü’nün “Bize Yazın” (https://www.ktu.edu.tr/sabe/bizeyazin) iletişim kanalı üzerinden durumlarını bildirmeleri halinde kendilerine tekrar link gönderilecektir.

İkincisi düzenlenecek olan “Enstitü-Öğrenci Buluşması”na katılım konusunda göstereceğiniz hassasiyete şimdiden teşekkür ederim.

 

Yüksek Lisans Öğrencileri ile Buluşma:
Tarih : 08.03.2023 (Çarşamba)
Saat  : 15.00-17.00
 
Doktora Öğrencileri ile Buluşma:
Tarih : 09.03.2023 (Perşembe)
Saat  : 15.00-17.00
 
Prof. Dr. Ersan KALAY
Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdürü