etkinlikler

Aralık

Trabzon Projelerı Sergısı

KTÜ Peyzaj Mimarlığı Bölümü 2017-2018 Güz Dönemi proje dersleri kapsamında gerçekleştirilen Trabzon Karagöz Meydanı, Trabzon Meydan Parkı ve Trabzon Kahramanmaraş Caddesi konulu sergimiz 05.03.2018 tarihinde saat 14:00 de Valimiz Yücel YAVUZ, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Şen, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman BAYKAL, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hikmet ÖKSÜZ, Dekanımız Prof. Dr. Gürsel ÇOLAKOĞLU, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İlkay ÖZDEMİR, Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cengiz ACAR, bölüm öğretim üyelerimiz, öğretim elemanlarımız ayrıca Mimarlık, İç Mimarlık, Şehir ve Bölge Planlama ve Orman Endüstri Mühendisliği bölümlerinden misafir öğretim üyelerimizle öğrencilerimizin katılımıyla açıldı.

Sergi, 05.03.2018-09.03.2018 tarihleri arasında ziyaretçilere açıktır.

Bölüm Başkanlığı