etkinlikler

Aralık

Bölümümüz Ürdün'de Tasarım Çalıştayında Temsil Edildi

2-6 Kasım 2018 tarihleri arasında KTÜ Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü, American University of Madaba ve MK Associate Jo. ortaklığı ile Ürdün’de düzenlenen tasarım çalıştayı sona erdi. UNESCO Kültür mirası listesinde yer alan Petra antik kentinin girişi konumundaki Dara bölgesinin peyzaj projesinin yapılmasına yönelik tasarım çalıştayında bölümümüzü temsilen katılan ekibimiz yaptığı çalışmalarla göz doldururken, öğretim üyemiz Emrah YALÇINALP tarafından AUM merkez konferans salonunda “Peyzaj Mimarlığında Sürdürülebilirlik” konulu bir konferans verildi. Öğretim üyemizle birlikte Prof. Dr. Kamel O. Mahadin mimar Yazan Mahadin, mimar Uğur Berkin’in destekleriyle gerçekleştirilen çalıştayda Ürdünlü öğrenciler ve bölümümüz öğrencileri ortak çalışma kültürlerini geliştirme fırsatı buldular. Önümüzdeki sene Türkiye’de gerçekleştirilecek bir diğer çalıştay için mutabakata varılan çalışma, Dr. Kamel MAHADIN’in verdiği gala yemeği ile son buldu.

Bölüm Başkanlığı