etkinlikler

4. Ktu Meslek ve Tanıtım Fuarı

Öğrencilerimizin motivasyon düzeyini artırmak ve hedeflerindeki bölümler hakkında daha somut bilgiler edinmesini sağlamak amacıyla 22 Mart 2017 tarihinde üniversitemizde 4. KTÜ ve Meslek Tanıtım Fuarı gerçekleştirildi. Trabzon başta olmak üzere Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Rize, Artvin ve Bayburt illerinden yaklaşık 70’in üzerinde ortaöğretim kurumu ve yaklaşık 5000 öğrencisinin katıldığı tanıtım fuarında Peyzaj Mimarlığı Bölümü, bölümümüz öğretim elemanları Yrd. Doç Dr. Ertan DÜZGÜNEŞ, Arş. Gör. Sultan Sevinç KURT, Arş. Gör. Abdullah ÇİĞDEM ve Arş. Gör. Makbule Nur BEKAR tarafından başarıyla tanıtıldı. Etkinliğe katılan öğrenciler kurulan standımızda bölüm ve mesleğimize ilişkin avantajlar, iş olanakları, kariyer ve ders içerikleri hakkında bilgi edinme fırsatı buldulalar. Ayrıca Peyzaj Yüksek Mimarı Sayın Engin AKTAŞ'a bölümümüz tanıtımı için vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ederiz.

Bölüm Başkanlığı