Kasım

Türkiye Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (Pemkon) 16. Toplantısı Bölümümüzde Gerçekleştirildi.

Bölüm Başkanlığı

Türkiye Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON)

16. Toplantısı Bölümümüzde gerçekleştirildi.

Türkiye Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanları Konseyi (PEMKON) 16. toplantısı 13-14 Kasım 2017 tarihleri arasında Bölümümüzde yapılmıştır. PEMKON Dönem Başkanlığını üstlenen Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Cengiz ACAR başkanlığında yapılan toplantıda 17 farklı Peyzaj Mimarlığı Bölümünden gelen Bölüm Başkanları ve PEMKON üyeleri ile birlikte, Peyzaj Mimarlığı eğitim-öğretim çalışmalarına ve etkinliklerine yönelik kararlar alınmıştır.

Toplantıda Prof. Dr. Şevket ALP (Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi), Prof. Dr. Mükerrem ARSLAN (Ankara Üniversitesi), Prof. Dr. Abdullah KELKİT (Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi), Prof. Dr. Veli ORTAÇEŞME (Akdeniz Üniversitesi), Prof. Dr. Serkan ÖZER (Atatürk Üniversitesi), Prof. Dr. Oğuz Yılmaz (Ankara Üniversitesi), Doç. Dr. Murat AKTEN (Süleyman Demirel Üniversitesi), Doç. Dr. Barış KARA (Adnan Menderes Üniversitesi), Doç. Dr. Hilal Turgut (Artvin Çoruh Üniversitesi), Doç. Dr. Osman UZUN (Düzce Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Meliha AKLIBAŞINDA (Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Ömer ATABEYOĞLU (Ordu Üniversitesi, Yrd. Doç. Dr. Ömer Lütfü ÇORBACI (Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Zeynep PİRSELİMOĞLU BATMAN (Uludağ Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Bige ŞİMŞEK İLHAN  (Amasya Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Hüccet VURAL (Bingöl Üniversitesi), Yrd. Doç. Dr. Halide Candan ZÜLFİKAR (Trakya Üniversitesi) ile Bölümümüz Bölüm  Başkan Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Aysel YAVUZ bulunmuşlardır.