Ocak

2021-2022 Güz Dönemi Final ve Bütünleme Sınavlarına İlişkin Önemli Duyuru

Bölüm Başkanlığı

Değerli Öğrencilerimiz;

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi dönem sonu sınavları 10-23 Ocak 2022 tarihlerinde (Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi hariç), bütünleme sınavları ise 31 Ocak-6 Şubat 2022 tarihlerinde (Tıp Fakültesi ve Diş Hekimliği Fakültesi hariç), daha önce kararlaştırıldığı üzere yüz yüze olacak şekilde yapılacaktır. Bununla birlikte Covid-19 testi pozitif çıkan öğrencilerimizin durumları, karantina ortamını terk edemediklerinden dolayı herhangi bir mağduriyet yaşamamaları adına, aşağıdaki dilekçe örneği ile bölümlerine başvuru yapmaları durumunda, beyanlarının doğruluğu Sağlık Bakanlığı sisteminden kontrol edildikten sonra değerlendirilecektir. Temaslı durumunda olup aşılı olan öğrencilerimiz sınavlarına yüz yüze olacak şekilde katılacaklardır.

Bilgilerinize sunar, sınav döneminde üstün başarılar dileriz.

Dilekçe Örneği İçin Tıklayınız!