duyurular

31

AÄŸustos

31.08.2022 Tarihli Öğretim Üyesi Alım İlanı

Personel Daire Başkanlığı

Üniversitemizin çeÅŸitli birimlerine 2547 sayılı kanunun ilgili maddeleri uyarınca öÄŸretim üyesi alınacaktır. BaÅŸvuracak adayların, 657 sayılı kanunun 48. maddesindeki genel ÅŸartları ve "Karadeniz 

Profesör kadrolarına kurum içi baÅŸvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı baÅŸvurular ise  https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 26. maddesinde belirtilen ÅŸekilde yayınlardan birini baÅŸlıca araÅŸtırma eseri olarak sundukları dilekçeleri ekinde özgeçmiÅŸ, doçentlik belgesi,  nüfus cüzdan fotokopisi, yayın listesi ve yayınlardan oluÅŸan bir takım dosyayı Personel Daire BaÅŸkanlığına göndereceklerdir. 

Doçent kadrolarına kurum içi baÅŸvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı baÅŸvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar baÅŸvurdukları anabilim dalını belirten dilekçeleri ekinde, doçentlik belgesi, nüfus cüzdan fotokopisi, özgeçmiÅŸ, yayın listesi ve yayınlardan oluÅŸan bir takım dosyayı  Personel Daire BaÅŸkanlığına göndereceklerdir.

Doktor ÖÄŸretim Üyesi kadrolarına kurum içi baÅŸvurular http://bys.ktu.edu.tr/, kurum dışı baÅŸvurular ise https://online.ktu.edu.tr/ adresinden elektronik olarak yapılacak olup, ayrıca adaylar 2547 sayılı kanunun 23. maddesindeki ÅŸartları saÄŸlamaları gerekmekte olup, dilekçelerinde baÅŸvurdukları kadroyu belirterek, ekinde 2 adet fotoÄŸraf, nüfus cüzdan örneÄŸi, ÖSYM BaÅŸkanlığı tarafından geçerliliÄŸi kabul edilen dil belgesi, lisans, yüksek lisans (varsa) ve doktora diplomalarının onaylı örnekleri ile özgeçmiÅŸ, yayın listesi ve yayınlarından oluÅŸan dosyayı Personel Daire BaÅŸkanlığına göndereceklerdir.

GENEL AÇIKLAMALAR

Doktor ÖÄŸretim Üyesi kadrosuna baÅŸvuran adayların YDS'den 65 veya eÅŸdeÄŸerliliÄŸi kabul edilen bir sınavdan bu puanın eÅŸdeÄŸeri bir puanı almış olmaları gerekmektedir.                                 
Herhangi bir kamu kurumunda çalışanların (daha önce çalışıp ayrılmış dahi olsalar) çalıştığı kurumdan alacakları onaylı ayrıntılı hizmet belgesini müracaat belgelerine ekleyerek ibraz edeceklerdir.                                

Yabancı ülkelerden alınan diplomaların Üniversitelerarası Kurulca denkliÄŸinin onaylanmış olması ÅŸarttır.    

BaÅŸvurular Resmi Gazetede ilan edildiÄŸi tarihten itibaren 15 (onbeÅŸ) gün içerisinde yapılacaktır.  

Karadeniz Teknik Üniversitesi ÖÄŸretim ÜyeliÄŸine Yükseltilme ve Atanma İlkeleri İle İlgili Yönerge"ye Üniversitemiz www.ktu.edu.tr/personel web sayfasındaki mevzuat kısmından ulaÅŸabilirsiniz.                                

İlgililere duyurulur.

İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
495 DiÅŸ HekimliÄŸi Fakültesi Klinik Bilimler Pedodonti Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Pedodonti alanında uzmanlığını almış olmak. Tele-diÅŸ hekimliÄŸi eÄŸitim modülü yazılımı geliÅŸtirme ve zirkonyum kuronların sonlu elemanlar analizi yöntemiyle deÄŸerlendirilmesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
496 DiÅŸ HekimliÄŸi Fakültesi Klinik Bilimler Protetik DiÅŸ Tedavisi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Protetik DiÅŸ Tedavisi alanında uzmanlığını almış olmak. Dentin hassasiyet giderici ajanların rezin simanın diÅŸe baÄŸlantısına etkileri ve diÅŸsizliÄŸin mandibular kondil mikroyapısına etkileri konularında çalışmalar yapmış olmak.
497 Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bil. Farmasötik Kimya Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Eczacılık Farmasötik Kimya bilim alanında almış olmak. Eczacılık Farmasötik Kimya Ana Bilim Dalında tezli  yüksek  lisans  ve  doktora  yapmış olmak. Kalsiyum kanal blokörü ilaçlar ve Antiepileptik ilaçlar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
498 Eczacılık Fakültesi Eczacılık Meslek Bil. Farmasötik Toksikoloji Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Farmasötik Toksikoloji alanında almış olmak.
499 Eczacılık Fakültesi Temel Eczacılık Bil. Analitik Kimya Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Eczacılıkta Analitik Kimya Bilim alanında almış olmak.  Elektrokimyasal yöntemlerle ilaç analizi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
500 Edebiyat Fakültesi Sosyoloji Genel Sosyoloji ve Metodolojisi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Sosyoloji alanında doktora yapmış olmak. Aile parçalanması ve sosyal deÄŸiÅŸme konularında çalışma yapmış olmak.
502 Edebiyat Fakültesi Tarih YakınçaÄŸ Tarihi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 YakınçaÄŸ Tarihi Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. Osmanlı İstanbulu’nda sosyal hayat ve eÄŸlence konusunda çalışmalar yapmış olmak
503 Edebiyat Fakültesi Tarih YeniçaÄŸ Tarihi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 YeniçaÄŸ Tarihi Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. 17.Yüzyıl Osmanlı Trabzonu’nda kadın, çocuk ve kölelik konularında çalışmalar yapmış olmak.
504 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Türk Halk Edebiyatı Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Türk Halk Edebiyatı Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
501 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Dili Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Yeni Türk Dili Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak.
505 Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Yeni Türk Edebiyatı Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 2 Yeni Türk Edebiyatı Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak.
507 Fen Fakültesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri İstatistik Teorisi Doçent 1 1 DoçentliÄŸini İstatistik alanında almış olmak. Güvenilirlik, örnekleme ve dayanıklı istatistik konusunda çalışmalar yapmış olmak.
506 Fen Fakültesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bilgisayar Bilimleri Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Bölümünde Doktora yapmış olmak. Yapay zekâ ve uygulamalı istatistik konusunda çalışmalar yapmış olmak. 
511 Fen Fakültesi İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Uygulamalı İstatistik Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Ana Bilim Dalında doktora yapmış olmak. Uygulamalı istatistik ve yapay zekâ konusunda çalışmalar yapmış olmak.
510 Fen Fakültesi Kimya Anorganik Kimya Doçent 1 1 Kimya MühendisliÄŸi Bölümü lisans mezunu olmak. İlgili alanda doçentliÄŸini almış olmak. Ftalosiyaninlerin sentezi, karakterizasyonu, elektrokimyasal redoks ve elektro katalitik oksijen indirgenme özellikleri üzerine çalışma yapmış olmak.
512 Fen Fakültesi Kimya Organik Kimya Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Bor içerikli asfalt katkı maddeleri, ftalosiyaninlerin, 1,2,3-triazol bileÅŸiklerinin sentezi ve biyolojik özelliklerinin incelenmesi alanlarında çalışmalar yapmış olmak. YükseköÄŸrenim kurumlarında en az 10 yıl çalışmış olmak.
508 Fen Fakültesi Matematik Topoloji Doçent 1 1 İlgili alanda doktorasını yapmış ve doçentliÄŸini almış olmak. Steenrod cebiri ve ısrarcı(persistence) modüller konularında çalışmalar yapmış olmak.
513 Fen Fakültesi Matematik Uygulamalı Matematik Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Ters pencil problemi ile ilgili çalışmalar yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
509 Fen Fakültesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Genetik Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Moleküler Biyoloji ve Genetik alanında almış olmak. Epigenetik modifikasyonların metodolojisi ve kanser konusunda çalışmalar yapmış olmak.
514 İktisadi ve İdari Bil.Fakültesi İktisat İktisat Politikası Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Makro İktisat alanında almış olmak. Kalkınmacı merkez bankacılığı ve finansal teknolojiler (FinTech) konularında çalışma yapmış olmak.
515 İktisadi ve İdari Bil.Fakültesi Kamu Yönetimi Siyaset ve Sosyal Bilimler Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Kamu Yönetimi alanında doktora yapmış olmak. Siyaset sosyolojisi, toplumsal cinsiyet ve gençlik araÅŸtırmaları konularında çalışmalar yapmış olmak.
516 Mimarlık Fakültesi Åžehir ve Bölge Planlama Åžehir Planlama Profesör 1 1 Åžehir ve Bölge Planlama lisans derecesine sahip olup aynı alanda doçentliÄŸimi almış olmak.
517 Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bina Bilgisi Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Bina Bilgisi alanında almış olmak. Mimarlık eÄŸitiminde yaratıcı drama konusunda çalışmalar yapmış olmak.
521 Mimarlık Fakültesi Mimarlık Yapı Bilgisi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Yapı Bilgisi alanında doktora yapmış olmak. Kompozit döÅŸemeler üzerine deneysel çalışmalar konusunda çalışmalar yapmış olmak.
518 Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik MühendisliÄŸi Kontrol ve Kumanda Sistemleri Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Elektrik-Elektronik bilim alanında almış olmak. Otomotik kontrol sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
519 Mühendislik Fakültesi Endüstri MühendisliÄŸi Yöneylem AraÅŸtırması Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Endüstri MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Yapay zeka ve karar destek sistemleri konularında çalışmalar yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
520 Mühendislik Fakültesi Harita MühendisliÄŸi Uzaktan Algılama Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Harita MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Görüntü füzyonu konusunda çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
531 Mühendislik Fakültesi Harita MühendisliÄŸi Uzaktan Algılama Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Harita MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. Uzaktan Algılama alanında doktora yapmış olmak. Görüntü füzyonu konularında çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
525 Mühendislik Fakültesi İnÅŸaat MühendisliÄŸi Yapı Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Yapı bilim alanında almış olmak. Betonarme yapı elemanlarının optimizasyonu konularında çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
529 Mühendislik Fakültesi Jeofizik MühendisliÄŸi Sismoloji Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Jeofizik MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. Sismoloji alanında doktora yapmış olmak. Mühendislik sismolojisi ve mikrobölgelendirme konularında çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
530 Mühendislik Fakültesi Jeofizik MühendisliÄŸi Sismoloji Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Jeofizik MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. Sismoloji alanında doktora yapmış olmak. Deprem istatistiÄŸi ve yapay sinir aÄŸları uygulamaları ile ilgili konularında çalışmalar yapmış olmak.  
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
526 Mühendislik Fakültesi Jeofizik MühendisliÄŸi Uygulamalı Jeofizik Doçent 1 1 Jeofizik MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. DoçentliÄŸini Yer Bilimleri ve MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Yakın yüzey sismik yöntemler ve ultrasonik konularında çalışmalar yapmış olmak.
532 Mühendislik Fakültesi Jeofizik MühendisliÄŸi Uygulamalı Jeofizik Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Jeofizik MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. Uygulamalı jeofizik alanında doktora yapmış olmak. Elektromanyetik yöntemler konularında çalışmalar yapmış olmak.
522 Mühendislik Fakültesi Jeoloji MühendisliÄŸi Mineraloji ve Petrografi Profesör 1 1 Jeoloji MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. DoçentliÄŸini Yer Bilimleri ve MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Volkanik kayaçların jeokimyası, jeokronolojisi ve petrolojik modellemesi konularında çalışmalar yapmış olmak.
523 Mühendislik Fakültesi Jeoloji MühendisliÄŸi Uygulamalı Jeoloji Profesör 1 1 Jeoloji MühendisliÄŸi alanında lisans, yüksek lisans ve doktora derecesine sahip olmak. DoçentliÄŸini Yer Bilimleri ve MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Hidrojeoloji konularında çalışmalar yapmış olmak.
527 Mühendislik Fakültesi Maden MühendisliÄŸi Maden Mekanizasyonu ve Tekn. Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Maden MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Åžev stabilitesi ve kayaçların dayanımı konularında çalışmalar yapmış olmak. “YükseköÄŸretim Kurumlarında Yabancı Dil ÖÄŸretimi ve Yabancı Dille ÖÄŸretim Yapılmasında Uyulacak Esaslara İliÅŸkin Yönetmelik’te belirtilen İngilizce ders verme yeterliliÄŸine sahip olmak.
524 Mühendislik Fakültesi Makine MühendisliÄŸi Mekanik Profesör 1 1 DoçentliÄŸini Makine MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Eklemeli imalat ile kompozit malzeme üretimi ve malzemelerin yorulma davranışları konularında çalışmalar yapmış olmak.
528 Mühendislik Fakültesi Makine MühendisliÄŸi Konstrüksiyon ve İmalat Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Makine MühendisliÄŸi bilim alanında almış olmak. Yüzey iÅŸlemleri ve triboloji alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
533 Of Teknoloji Fakültesi Elektronik ve HaberleÅŸme Müh. Elektromanyetik Alanlar ve Mikrodalga Tekn. Doçent 1 1 Doçentligini Elektrik- Elektronik MühendisliÄŸi alanında almış olmak. RF enerji hasatlama alanlarında çalışmalar yapmış olmak.
534 Of Teknoloji Fakültesi Yazılım Müh. Yazılım MühendisliÄŸi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Yazılım mühendisliÄŸi, hesaplamalı bilimler veya bilgisayar mühendisliÄŸi alanlarının birinde doktora yapmış olmak. Örüntü tanıma, görüntü iÅŸleme veya yapay öÄŸrenme konularında çalışmalar yapmış olmak.
536 Orman Fakültesi Orman Endüstri MühendisliÄŸi Orman Ürün.Kim.ve Tekn. Doçent 1 1 İlgili alanda doçentliÄŸini almış olmak. Yanmaya dayanıklı liflevha üretimi konularında çalışmalar yapmış olmak.
535 Orman Fakültesi Orman MühendisliÄŸi Havza Amenajmanı Profesör 1 1 DoçentliÄŸini Orman MühendisliÄŸi alanında almış olmak. Karstik havzalarda toprak kalitesi ve eko-hidroloji konularında çalışmalar yapmış olmak.
537 Orman Fakültesi Orman MühendisliÄŸi Orman Amenajmanı Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Orman MühendisliÄŸi alanında almış olmak. Ormanlarda optimal kuruluÅŸun belirlenmesi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
538 Orman Fakültesi Orman MühendisliÄŸi Orman İnÅŸ.Geodezi ve Fotog. Doçent 1 1 DoçentliÄŸini Orman MühendisliÄŸi alanında almış olmak. Bölmeden çıkarma faaliyetlerinin aÄŸaçlara ve fidanlara etkileri, ormancılık faaliyetlerinde risk analizi, orman transportu ve orman yolları konularında çalışmalar yapmış olmak.
539 Orman Fakültesi Orman MühendisliÄŸi Silvikültür Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak. Orman aÄŸaçlarında morfogenetik, fizyoloji ve orman bakımı konularında çalışmalar yapmış olmak.
543 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Beslenme ve Diyetetik Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Beslenme ve Diyetetik Alanında doktora yapmış olmak.
Çocuk, adölesan ve gebelik epidemiyolojisi konularında çalışmalar yapmış olmak.
540 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi HemÅŸirelik Çocuk SaÄŸ.ve Hast.HemÅŸireliÄŸi Doçent 1 1 Çocuk SaÄŸlığı ve Hastalıkları HemÅŸireliÄŸi Bilim Dalında doçentliÄŸini almış olmak. Çocuk hemato-onkoloji hemÅŸireliÄŸi konularında çalışma yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
541 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi HemÅŸirelik HemÅŸirelik Esasları Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 HemÅŸirelik Alanında doktora yapmış olmak. HemÅŸirelik esasları ve eÄŸitim konularında çalışmalar yapmış olmak.
542 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi HemÅŸirelik Ruh SaÄŸlığı ve Hastalıkları HemÅŸireliÄŸi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Ruh SaÄŸlığı ve Psikiyatri HemÅŸireliÄŸi Alanında doktora yapmış olmak. Sanat terapisi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
544 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi SaÄŸlık Yönetimi SaÄŸlık Ekonomisi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 SaÄŸlık Yönetimi Alanında doktora yapmış olmak. SaÄŸlık göstergeleri ile iliÅŸkili panel ekonometrik modellemeler konularında çalışma yapmış olmak.
545 SaÄŸlık Bilimleri Fakültesi SaÄŸlık Yönetimi SaÄŸlık Politikası Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 SaÄŸlık Yönetimi Alanında doktora yapmış olmak. Kronik hastalar ve yaÅŸam kalitesi konusunda çalışma yapmış olmak.
547 Sürmene Deniz Bil.Fak. Balıkçılık Tekn.Müh. Balıkçılık Yönetimi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda doktora yapmış olmak.
548 Sürmene Deniz Bil.Fak. Deniz UlaÅŸtırma İşletme Müh. Gemi İşlemleri Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Deniz UlaÅŸtırma İşletme MühendisliÄŸi alanında doktora yapmış olmak. En az uzakyol vardiya zabiti yeterliliÄŸine sahip olup, denizcilikte emniyet kültürü konusunda çalışmalar yapmış olmak.
549 Sürmene Deniz Bil.Fak. Denizcilik İşl.Yönetimi Deniz UlaÅŸ.İşl.Yön. Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Denizcilik İşletmeleri Yönetimi alanında doktora yapmış olmak. Denizcilik iÅŸletmelerinde strateji, risk yönetimi, deÄŸiÅŸim ve örgütsel dayanıklılık konularında çalışmalar yapmış olmak.  
546 Sürmene Deniz Bil.Fak. Gemi İnÅŸ.ve Gemi Mak.Müh. Gemi Makineleri Doçent 1 1 DoçentliÄŸini makina mühendisliÄŸi alanında almış olmak. İki zamanlı gemi dizel makinesinde CFD temelli ekserji analizi ve dizel motorunun çevrim farklılıkları üzerine çalışma yapmış olmak.
550 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak, Periferik sinir blokları ve anestezide USG eÅŸliÄŸinde Rejyonel bloklar ile ilgili bilimsel çalışmalar yapmış olmak. 
551 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Anesteziyoloji ve Reanimasyon Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak, Rejyonel anestezi üzerine çalışmaları olmak ve bu konuda eÄŸitim almış olmak. Pediatrik anestezi konusunda çalışmalar yapmış olmak.
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
552 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Çocuk Cerrahisi Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. YenidoÄŸan konjenital anomalilerinin cerrahisi konusunda çalışma yapmış olmak.
553 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Cerrahi onkoloji alanında yandal uzmanı olmak.
554 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Genel Cerrahi Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Kolorektal cerrahi, sitoreduktif cerrahi , HİPEK, endoanal USG ve defekografi konularında eÄŸitim almış olmak.
555 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Kadın Hastalıkları ve DoÄŸum Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Jinekolojik ve obstetrik acillerde geliÅŸen masif vajinal kanamaların tedavisinde pelvik-uterin arter embolizasyonu konusunda çalışma yapmış olmak.
558 Tıp Fakültesi Cerrahi Tıp Bilimleri Ortopedi ve Travmatoloji Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Pediatrik ortopedi alanında çalışmalar yapmış olmak.
557 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Acil Tıp Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Tıbbi toksikoloji alanında çalışmalar yapmış olmak.
565 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Aile HekimliÄŸi Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Temel eÄŸitici eÄŸitimi sertifikasına sahip olmak.
556 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk SaÄŸlığı ve Has.(Çocuk Nörolojisi) Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Çocuk nörolojisi yandal uzmanı olmak.
559 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Çocuk SaÄŸlığı ve Has.(YenidoÄŸan) Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Neonatoloji (yenidoÄŸan) alanında yandal uzmanı olmak.
566 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Halk SaÄŸlığı Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 Tıp Fakültesi mezunu olup ilgili alanda uzmanlığını almış olmak. 
İlan No Birimi Bölümü Anabilim Dalı Kadro Unvanı Kadro Derecesi Kadro Adedi Açıklama
560 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri İç Hastalıkları (Gastroenteroloji) Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Gastroenteroloji yandal uzmanı olup ileri endoskopik yöntemler konusunda çalışmalar yapmış olmak.
561 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Radyoloji Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Nöroradyoloji alanında çalışmalar yapmış olmak ve bu alanda Türk Nöroradyoloji DerneÄŸi diplomasına sahip olmak.
562 Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Tıbbi Genetik Doçent 1 1 Tıp Fakültesi mezunu olup ilgili alanda uzmanlığını almış olmak.
563 Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Fizyoloji Doçent 1 1 İlgili alanda uzmanlığını almış olmak. Nöroendokrinoloji alanında çalışmalar yapmış olmak. 
564 Tıp Fakültesi Temel Tıp Bilimleri Tıbbi Biyoloji Doçent 1 1 Tıbbi Biyoloji Bilim Alanında DoçentliÄŸini almış olmak. Epidermal farklılaÅŸma, nadir hastalıkların etiyolojisinin ve moleküler mekanizmalarının anlaşılmasına yönelik çalışmalar yapmış olmak.
567 Yabancı Diller Yüksek Okulu Yabancı Diller Yabancı Diller Dr.ÖÄŸr.Üyesi 1 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı alanında doktora yapmış olmak. Edebi eleÅŸtiri ve 20. yüzyıl İngiliz romanı alanında çalışmalar yapmış olmak.
        TOPLAM 74    

Erişilebilirlik

Az Gören
Disleksi
DEHB
Epilepsi
Renk Körlüğü
Katarakt
Yaşlı Dostu
Motor Bozukluk

Dil Seçenekleri

Türkçe
English
العربية
Русский
Deutsch
Français
Español
Português

Renk Körlüğü Filtreleri

Kırmızı-Yeşil
Yeşil-Kırmızı
Mavi-Sarı
Yüksek Kontrast

Arka Plan ve Kontrast

Koyu Mod
Mavi Işık
Gri Tonlama
Resim Gizle

Yazı ve Metin

Küçült (-)
Normal (A)
Büyüt (+)
Disleksi Font
Metin Boşluğu
Satır Aralığı
Sola Yasla

Okuma Araçları

Sesli Oku (Tıkla)
Okuma Şeridi
Başlık Vurgusu
Büyük İmleç