Coğrafi Bilgi Sistemleri Dersini Alan Öğrencilerin Dikkatine

Dr. Öğr. Üyesi Uzay KARAHALİL

Coğrafi Bilgi Sistemleri Dersi kapsamında hazırlanan ödevlere ilişkin değerlendirme aşağıda sunulmuştur.

CBS Ödev Liste

Koordinatlandırma işlemi başarılı bulunan öğrencilerimiz, sayısallaştırma işlemine geçebilirler. Bu kapsamdaki öğrencilerimiz, Cuma günü saat 17:00'ye kadar sayısallaştırma işlemini bitirmeli ve ödevlerini teslim etmelidirler.

Koordinatlandırma işlemi başarısız veya düzeltme istenen öğrencilerimiz ise yeniden koordinatlandırma yapmalıdırlar.

Başarısız veya düzeltme kararı verilen öğrencilerimiz koordinatlandırma işlemini Cuma günü saat 17:00'ye kadar tamamlamalıdırlar. Bu öğrencilerimize sayısallaştırma için ek süre verilecektir.

Koordinatlandırma aşamasında başarısız olan ya da düzeltme kararı verilen öğrencilerimiz, noktaları planlama birimine yaymalı, daha çok nokta atmalı ve hatanın 10-15 metrelerde kalmasını sağlamalıdırlar.

Derse devam etmeyen öğrencilerimiz (özellikle dersi alttan alanlar) dönem sonunda ödev teslimi yapılmadığında dersten devamsızlıktan kalacaklarını bilmelidirler. Buna ilişkin duyuru hem derste, hem öğrenci panosunda, hem de şimdi burada duyurulmuştur. Dersi alttan alan öğrencilerimizin önceki dönemde/dönemlerde devam almış olmaları bu durumu değiştirmez. Ödevini teslim etmeyen öğrenci devamsızlıktan kalacaktır.

Öğrencilerimize önemle duyurulur.