Ağustos

Fakültemizi yeni kazanan öğrencilerimiz "Ailemize Hoşgeldiniz".

Orman Fakültesi

Havayolu ile gelecek olan öğrencilerimiz, iç hatlar yolcu çıkış terminalinden sonra batı istikametindeki (terminalden çıktıktan sonra sağ tarafta kalan) hava limanı çıkış kapısına ulaştığında, devlet sahil yolunda bulunan üst geçidi kullanarak üniversitemizin C giriş kapısına ulaşabilirler. C giriş kapısından fakültemiz yürüme mesafesindedir. Tercih eden öğrencilerimiz havalimanında bulunan taksiler ile 5-10 dakika içerisinde fakültemize ulaşabilirler.

KTÜ Orman Fakültesi, Trabzon Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne 2,5 km mesafe uzaklıktadır.

Otobüs terminalinden fakültemize ulaşmak isteyen öğrencilerimiz ise, otobüs firmalarının ücretsiz sağladığı servis hizmeti ile fakültemize ulaşabilirler.

DEKANLIK