2021-2022 Güz Yarıyılında Lisansüstü Programlara İnteraktif Değerlendirmeye Göre Kayıt Hakkı Kazanan Adayların Kesin Kayıt İşlemleri

2021-2022 güz yarıyılında lisansüstü programlara interaktif değerlendirmeye göre kayıt hakkı kazanan adaylar kesin kayıtlarını, Enstitüye evrak kontrolünü yaptırdıktan sonra  Enstitünün kontrol ettiği belgeleri yükleyerek http://basvuru.ktu.edu.tr/lisansustu linkinden online olarak yapacaklardır. (Öğrenci işlerinde şahsen kayıt yapılmayacaktır.)

Not : Fen Bilimleri Enstitüsüne kayıt olacak öğrenciler için evrak kontrolü istenmeyecektir.

Not: Asıl listeden kazanan adayların kayıt tarihleri 26 Ağustos-1 Eylül arasında Yedek yerleştirmeden kazanan adayların kayır tarihleri 6-7 Eylül tarihleri arasında yapılcaktır.

Askerlik sevk tehiri (erteleme) yaptırmak isteyen erkek öğrencilerin Askerlik Durum Belgelerini belirtilen dosyaya ayrıca yüklemeleri gerekmektedir. (Bu dosyaya belge yükleyenler erteleme başvurusu yapmış sayılacaktır. Bu sebeple erteleme yaptırmak istemeyen ve askerlik hizmetini yapmış olanlar veya muaf olanlar bu dosyaya ayrıca belge yüklemeyeceklerdir.)