Ağustos

Yaz Stajı Sunumları, Dosyaların Son Teslim Tarihi ve Anketler Hakkında! (12.08.2021)

Staj Komisyonu Başkanlığı

Yaz Stajını uygulama/şantiye stajı ve ödev olarak yapan öğrencilerimizin sunumları pandemi sebebiyle yüz yüze ya da online yapılmayacak olup tarafımıza gönderilen staj ve ödev dosyaları üzerinden değerlendirmeye alınacaktır. Değerlendirmede tarafımıza gönderilen evrakların eksiksiz olması (İSG belgesi, beyanname vb.), gönderilen staj ve ödev dosyalarının düzeni, içeriği ve yapısı oldukça önemli olacaktır. Staj dosyalarının komisyonumuza son teslim tarihi 27.09.2021'dir. Yaz stajını uygulama/şantiye yapan öğrencilerimiz için komisyona iletmeniz gereken kurum anketi ve sunum sırasında doldurduğunuz öğrenci anketi online olarak doldurulacaktır. Bu bağlamda kurum anketini sorumlu mühendisinize iletmeniz tamamen sizlerin sorumluluğundadır. İlgili anketlere ait linkler aşağıda verilmektedir. Anketlerin staj eğitimi tamamlandıktan sonra doldurulması sonuçların doğruluğu açısından önemlidir. Anketlerinizi dosyanızı komisyona ilettiğiniz tarihe kadar doldurabilirsiniz. Her türlü sorularınızı insaatyazstaji@gmail.com adresi üzerinden komisyona ulaştırabilirsiniz.

Kurum Staj Anketi

Öğrenci Anketi