duyurular

22

Nisan

OINS4009 Bitirme Çalışması İçerisinde Yer Alan Çok Disiplinli Mühendislik Uygulamaları Kapsamında Çalışma Grupları İlan Edilmiştir

İnşaat Mühendisliği Bölümü

Çok Disiplinli Mühendislik Uygulamaları kapsamında;

  • Enerji Sistemleri, İnşaat ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinden çalışma grupları oluşturulmuş, danışmanları ve çalışma konuları belirlenmiştir.
  • Öğrenciler bir(1) tane proje yönetim planı ve proje sonuç raporu hazırlar. Proje yönetim planında ve raporda her bir öğrencinin katkısı açıkça belirtilir.
  • Öğrencilerin takım arkadaşlarını değerlendirecekleri Takım Çalışması Anketi (Öğrenci) ve takımdan sorumlu öğretim elemanlarının öğrencileri değerlendirdiği Takım Çalışması Anketi (Öğretim Elemanı) uygulanacak ve ilgili sorumlu tarafından anket ortalamaları hesaplanarak listelenecektir. 
  • Öğrenciler, danışmanları tarafından Proje Takip Formu kullanılarak proje kapsamındaki iş paketleri çerçevesinde sorumlu olarak tayin edilerek haftalık olarak talimat alma/verme süreçlerini uygulayacaklardır.
  • Öğrenciler, dönemin 5. Haftasına kadar proje yönetim planını bölüm koordinatörlerine sunmalıdır. 
  • Öğrenciler, final haftası öncesinde proje hazırlama formatına uygun olarak oluşturulan proje sonuç raporunu bölüm koordinatörlerine teslim etmelidir. 

Çok disiplinli mühendislik uygulamaları kapsamında; Enerji Sistemleri, İnşaat ve Yazılım Mühendisliği bölümü öğrencilerinden oluşturulan çok disiplinli takımların listeleri için tıklayınız.