Üniversitemizde 5. International Erasmus+ Staff Week Etkinliği Koordinatörlüğümüzün Organizasyonuyla Düzenlendi

KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğü'nün organizasyonuyla üniversitemizde 5. International Erasmus+ Staff Week Etkinliği 7-9 Kasım 2023 tarihleri arasında düzenlendi. 11 farklı Avrupa ülkesinden, 16 farklı üniversiteden, 28 temsilcinin katıldığı etkinlikte katılımcı üniversite temsilcilerine üniversitemiz tanıtıldı. Erasmus+ kapsamında yeni ikili anlaşmaların sağlanması için gerekli görüşmelerin yapıldığı etkinlik aynı zamanda üniversitemizin uluslararası görünürlüğüne büyük katkı sağladı.

Etkinlik kapsamında 8 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 12:15 ile 13:30 arasında Fen Fakültesi önünde katılımcı üniversitelerin kendi ülkelerini, üniversitelerini ve yerel lezzetlerini tanıttığı "Participants' Exhibition" isimli mini bir fuar düzenlendi. Üniversite personelimiz ve öğrencilerimiz fuara yoğun ilgi gösterdiler.

Etkinliğin ertesi günü katılımcılardan talepte bulunanlar Üniversitemizin BAP Koordinasyon Birimi, Kütüphane, Yapı İşleri Daire Başkanlığı, Yabancı Diller Yüksekokulu, Diş Hekimliği Fakültesi, Uluslararası İlişkiler Bölümü ve Değişim Programları Koordinatörlüğüne ziyaretlerde bulundular.

KATILIMCI ÜNİVERSİTELER

Medical University in Sofia – Bulgaristan