Üniversitemizde "4th International Erasmus+ Staff Week" Etkinliği Düzenlendi

Üniversitemiz Değişim Programları Koordinatörlüğü tarafından dördüncüsü organize edilen International Erasmus+ Staff Week etkinliği 10 Avrupa ülkesinden 21 üniversiteyi temsilen 34 akademik ve idari personelin katılımıyla 5-9 Haziran 2023 tarihlerinde Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşti.

Etkinlikler kapsamında Üniversitemizin, şehrimizin ve ülkemizin tanıtımına yönelik sunumların yanı sıra misafir üniversitelerin tanıtım sunumlarına da yer verildi. Misafir üniversitelerin stantlarının yer aldığı mini fuara Üniversitemiz personeli ve öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdi. Akademik ve idari birim ziyaretlerine ayrılan 9 Haziran günü ise katılımcılar talepleri doğrultusunda Üniversitemizin çeşitli birim, bölüm ve merkezlerini ziyaret ettiler. Etkinlik kapsamında katılımcılar için şehir turu ve Sümela Manastırı ziyareti de gerçekleştirildi.

Daha önce düzenlenen üç organizasyonda olduğu gibi yurt dışındaki kurumlardan büyük ilgi gören etkinlik, Üniversitemizin uluslararasılaşma hedefi bağlamında uluslararası tanınırlık ve iş birlikleri için önemli bir katkı sağladı.

KATILIMCI ÜNİVERSİTELER

• TU Wien – Avusturya