Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü ve Değişim Programları Koordinatörlüğünde Devir Teslim Töreni Düzenlendi.

Koordinatörlüğümüzde devir teslim töreni düzenlendi. Görev süresi dolan kurum koordinatörümüz Prof. Dr. Ercan KÖSE görevini Prof. Dr. Ümit ALVER'e, kurum koordinatör yardımcımız Prof. Dr. Ersan BAŞAR görevini Doç. Dr. Samet DEMİREL'e devretti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Halil İbrahim OKUMUŞ, Prof. Dr. Akif CİNEL ve Prof. Dr. Cemil RAKICI, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aykut ÇANAKÇI, Deniz Ulaştırma ve İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Umut YILDIRIM, Uluslararası Öğrenci İşleri Koordinatör Yardımcılarından Doç. Dr. Sercan EROL ve koordinatörlüğümüz personeli törene katılım sağladılar. Rektörümüz Prof. Dr. Hamdullah ÇUVALCI, Prof. Dr. Ercan KÖSE ve Prof. Dr. Ersan BAŞAR'a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek yeni koordinatörümüz Prof. Dr. Ümit ALVER'e ve yeni koordinatör yardımcımız Doç. Dr. Samet DEMİREL'e görevlerinde başarılar diledi.

26 Aralık 2023