3. Uluslararası Personel Haftası KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğünün Organizasyonuyla Üniversitemizde Düzenlendi

KTÜ Değişim Programları Koordinatörlüğünün organizasyonuyla, Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezinde, Avrupa’da bulunan 13 farklı ülkeden, 16 farklı üniversiteden, 25 personelin katılımıyla 3. Uluslararası Personel Haftası düzenlendi. Erasmus+ programı kapsamında düzenlenen etkinlikte katılımcılara üniversitemiz ve Trabzon şehri tanıtıldı. Yeni işbirliği fırsatlarının görüşüldüğü etkinlikte mini bir fuar da düzenlenerek katılımcı üniversitelerin kendilerini KTÜ öğrencilerine tanıtmasına olanak sağlandı. Etkinlik kapsamında ayrıca Erasmus+ konulu çalıştaylar, oturumlar ve kültürel ziyaretler düzenlendi. Talep eden katılımcılar üniversitemizin çeşitli bölüm, araştırma merkezi ve birimlerine ziyaretlerde de bulundular.

KATILIMICI ÜLKELER VE ÜNİVERSİTELER

Portekiz - NOVA University Lisbon